Algemeen
Soms kan een simpel idee veel geld besparen bij de inrichting van een magazijn. Het ligt voor de hand, maar het is het verschil tussen iemand die magazijnstellingen verkoopt en een bedrijf dat u adviseert en voor u de inrichting verzorgd.

Vanuit deze instelling hebben wij daarom ook gekozen voor het Italiaanse merk Rosss. Rosss, opgericht in 1981, heeft een veelzijdig programma aan magazijninrichtingen. Het materiaal dat, onder strenge kwaliteitscontroles, uit hoogwaardig Zweeds staal wordt vervaardigd is geheel sendzimir verzinkt of gespoten in een krasbestendige lak.

Wij zien het als een uitdaging een goed ontwerp voor uw magazijn uit te werken en de veelzijdigheid in de producten van Rosss maken het ons mogelijk aansluitend een scherpe aanbieding te maken.

Itolang b.v. heeft een eigen gespecialiseerde montageploeg en is bovendien BMWT / TüV gecertificeerd voor de berekening, montage en keuring van magazijnstellingen. Dat is wel zo vertrouwd. Na onze montage ontvangt u een keuringscertificaat met een geldigheid van 12 maanden.


Aan dit gedeelte van de website wordt op het moment hard gewerkt.
Onze excuses voor het ongemak...
 © Copyright Rosss Stellingen